COM FER UNA BONA I CORRECTA NETEJA FACIAL A CASA

with No hi ha comentaris
No sempre posem atenció a la nostra cura de la pell, i és molt important cuidar-se la des de molt jove amb una bona neteja, tonificació i hidratació de la pell diàriament per ajudar a combatre els efectes de l’envelliment.

Neteja facial

I aquests són els passos a seguir amb una neteja facial diària tant per home com per dona.
El primer pas seria desmaquillat ulls i llavis (en cas d’estar-ho) sempre que aquest sigui per ulls, perquè és una zona molt delicada, seguidament netejar la cara amb el desmaquillador adequat per cada tipus de pell fent uns moviments circulars i retirar amb aigua.
Agafar dos cotons amb una mica de tònic per poder retirar qualsevol restes de maquillatge o impureses de la pell, i per acabar podríem aplicar un sèrum sempre abans de la crema un contorn dels ulls (si cal) i la crema per finalitzar.
Això és bàsic per una neteja diària, després com a més a més es podria fer un peeling (exfoliant facial) suau o un mes agressiu i retirar-lo amb aigua (Un cop a la setmana seria l’adequat).
Si tens una pell sensible, utilitzar sempre un exfoliant suau, però si en el cas contrari tens una pell gruixuda amb porus dilatats i amb taques un exfoliant amb el gra més gruixut. Tot seguit es podria aplicar una vitamina i una mascareta, cada mascareta té la seva aplicació i el seu temps, un cop passat el temps d’exposició de la mascareta es retirarà amb aigua si cal.
Comparteix

Leave a Reply