CORPORALS

LPG Endermologie Alliance Anna Armengol Estètica

LPG Endermologie Alliance

La nova patent Endermologie combina la millor eficàcia de les seves tecnologies patentades per a una estimulació més intensa i ràpida de la pell.
Gràcies al nou capçal Alliance, permet tractar de forma localitzada i afinar les zones rebels a l'exercici i la dieta. Amb aquest tractament podem eliminar grasses, allisar la cel·lulitis, reafirmar la pell, millorar les cames cansades i fer tractaments de benestar.

Indiba Deep Beauty Anna Armengol Estètica

INDIBA Deep Beauty

Incrementa la temperatura interna del teixit afavorint de forma creixent la reducció del greix, la remodelació corporal i la reafirmació de la pell, evitant la nova formació de greix en zones de fàcil acumulació. Converteix un tractament de bellesa corporal en una experiència saludable. Consisteix a aplicar energia electro-regenerativa mitjançant una màquina que utilitzen esportistes d'alt nivell, per a la regeneració i lesions musculars.

Pressoteràpia Ballance Anna Armengol Estètica

Pressoteràpia Ballancer

Exerceix un drenatge limfàtic mecànic, que elimina els excessos de fluids intersticials superflus, accelera el retorn venós i la circulació limfàtica, a més dels seus efectes relaxants. És ideal per a problemes circulatoris, reduir volum, modelar i per al tractament i la prevenció de la cel·lulitis.

Futura Pro Anna Armengol Estètica

Futura Pro

És un sistema basat a la bio estimulació, que consisteix a l'acceleració dels processos vitals, com l'augment del metabolisme, que estimula l'aprimament i la regeneració cel·lular, i evita l'envelliment, entre altres. Personalitza els tractaments segons el perfil de cada client, pel qual ens dóna diferents possibilitats, aprimament, cel·lulitis, reafirmació de la pell i múscul, Antiaging facial i corporal, postpart, etc. Destaca també el Sistema Biòptic, exclusiu de Futura Pro de Ultratone, que combina la tecnologia més puntera del mercat en un mateix equip: Myoestimulació, Ultrasons, Electroporació, Microcorrent, Ultracell i 44 Ones Biòptiques.

CoolCell CooLifting Anna Armengol Estètica

CoolCell

És un nou producte patentat pel sistema Coolifting que permet realitzar un impactant tractament anticel·lulític mitjançant un mètode segur, ràpid i eficaç.
És un procediment indolor, que sobre els teixits projecta un potent flux de CO2 a molt baixa temperatura i alta pressió, combinant amb una elevada concentració d'actius nebulitzats.

ESPECIFICS

Body Wraps Babor

Tractament anticel·lulític i cremagreixos.

Es tracta d’un tractament amb venes corporals impregnades amb valioses substàncies actives utilitzades a cabina. Són realment eficients amb la cel·lulitis, la pell de taronja, l’edipositat localitzada i la retenció de líquids. Aquest tractament és altament drenat-remineralitzat. L’aplicació d’aquest embenat es realitza des del genoll fins a l’abdomen i ajuda a eliminar els residus del metabolisme i a recuperar la fermesa.