Centre d’estètica

 

ANNA ARMENGOL

 

Va néixer fa més de 20 anys, a causa de la inquietud i perseverança pel món de la bellesa i el benestar, i gràcies al suport de la Isabel, la seva mare.
Durant aquesta trajectòria, les seves prioritats han estat:

  • La professionalitat, que ha portat a l’Anna i el seu equip a estar en continua formació, a sempre seguint les últimes novetats arreu del món, i estant el dia de les tecnologies més pioneres.
  • Els seus clients i clientes, i la cerca dels millors resultats, i alhora el tracte humà i honest envers les persones, que ajudi a cadascun d’ells/elles a sentir-se millor cada dia. Tot això acompanyat sempre de total discreció i complicitat.

Durant tots aquests anys, el centre Anna Armengol Estètica, també ha anat fent canvis d’imatge, l’últim d’ells el 2017, sempre per oferir una imatge actual, elegant i unes instal·lacions més confortables pel client, i per l’equip.

L’Anna se sent molt afortunada de poder dedicar-se a una professió que l’apassiona i la fa sentir plena com a persona i com a professional, i s’esforça cada dia per reflectir aquesta passió en els seus clients.