MASSATGES

Massatges Quiromassatge Anna Armengol Estètica

Quiromassatge

És una tècnica que integra diversos tipus de massatges manuals juntament amb manipulacions que serveixen per relaxar, estimular i descontracturar la musculatura.

Massatges Flors de bach Anna Armengol Estètica

Flors de Bach

És una sèrie d'essències naturals utilitzades per tractar diferents situacions emocionals, com la soledat, l'estrès, etc. amb la utilització de les quals es restaura l'equilibri emocional resolent malalties físiques.

Massatges-Reflexoterapia-Anna-Armengol-Estètica

Reflexoteràpia podal

És una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts específics dels peus, denominats zones reflexes i aplicant pressió sobre d'aquestes àrees aconseguim uns efectes d'estimulació que van relacionats amb diferents parts del nostre cos. Produint beneficis en el funcionament de l'organisme i prevenint diferents símptomes i dolors per aconseguir un equilibri físic i mental.

Massatges-Drenatge-Limfatica-Anna-Armengol-Estètica

Drenatge limfàtic

És una teràpia manual que serveix per posar en marxa la limfa i eliminar edemes i retencions de líquid que es produeixen a causa del sistema limfàtic que no pot depurar com és degut. Amb aquest massatge ajudem a fer que no hi hagi estancament i el resultat sigui una sensació de lleugeresa a les cames.