RITUALS

Ritual Mer & Sens Anna Armengol Estètica

Ritual Mer & Sens

Exfoliació preludi amb pedres calentes, salines i olis essencials.
Sent la calor relaxant de les pedres volcàniques i l’emoció estimulant de les pedres marines. Una veritable invitació per dormir, sent un sentit real de la calma.

Ritual Polynesia Anna Armengol Estètica

Ritual Polynesia

Massatge tradicional de la Polinèsia.
Creuant les aigües del Pacífic en 3 escales que combinen perfectament la bellesa i fan única l’experiència de l’spa.
Punt de partida en Taha’a, una illa silvestre coneguda per la seva fragància de vainilla. A continuació, el següent massatge es transporta a Bora Bora, la terra sagrada del massatge polinesi, massatge exquisit i profund acompanyat de Tuiponos de sorra calenta. L’última parada, Raïatea, illa sagrada per embellir la pell.

Ritual Indocéane Anna Armengol Estètica

Ritual Indocéane

Somni de serenitat en el camí cap a Orient amb 3 escales sensorials.
Combina perfectament la bellesa i fa única l’experiència de l’spa. Escala Mediterrània, preludi amb sabors cítrics per a una pell nova. Escala Indú, assossec al Sagrat Ganges. Massatge suprem on percussions, friccions i allisats profunds s’uneixen per a una relaxació vital. Escala Xina, temple de la bellesa per resplendir amb una lluminositat perfecta.

Ritual Merveille Arctique Anna Armengol Estètica

Ritual Merveille Arctique

Emprèn un viatge per descobrir les meravelles de la naturalesa polar.
És una experiència estimulant nascuda en la trobada entre el fred i la calor i gaudir d’una relaxació profunda. Un massatge exclusiu que s’inspira en el Massatge Suec i el Massatge Deep Tissue, dues tècniques reconegudes per la relaxació muscular que proporciona. Maniobres intenses, amassaments i estiraments que s’associen a unes esferes de gel relaxant, obtenint l'alliberació de l’estrès, les contractures, etc. i harmonitzar i equilibrar el cos.