MANICURA I PEDICURA

Manicura i Pedicura Esmaltat Vinylux Anna Armengol Estètica

Esmaltat Vinylux

És un esmalt de llarga durada inalterable durant 7 dies.
La seva aplicació és senzilla ja que es pot fer tan a un centre d'estètica com a casa. No fa falta base perquè l'esmalt porta tot el necessari per protegir l'ungla, però si que porta un TopCoat amb una tecnologia avançada ProLight que asseguren la permenència de la brillantor. Es pot retirar amb acetona normal a casa. Són productes vegans i ecològics.

Shellac

És un esmalt semipermanent la seva durada és de 15 dies amb una brillantor impecable.
S'aplica com un esmalt però dura com un gel. Es retira en mintus i sense llimar. Protegeix l'ungla sense agredir-la. Shellac és el primer i l'original, porta més de 35 anys al sector, la investigació ha set la base de la seva marca amb un compromis vers la qualitat i fiabilitat dels productes respectant sempre la ungla natural.

Manicura i Pedicura Parafina Anna Armengol Estètica

Parafina

És un compost amb propietats molt hidratants que utilitzem per regenerar i donar suavitat a les pells seques o desquemades i així humidificarles i també aporta molta nutrició a la ungla. Tan es pot utilitzar amb manicura com en pedicura.

Manicura Pedicura Gel Anna Armengol Estètica

Brisa Gel

Les ungles de gel es construeixen sobre l'ungla natural per corregir defectes o per treure el mal hàbit de mossegar-se les ungles, per una ocasió especial o simplement per lluir unes ungles perfectes.
Requereix una tècnica molt minuciosa on aconseguim el resultat d'unes ungles més fortes amb una brillantor impecable i amb un aspecte molt natural.
La seva durada és de 3 setmanes.