DEPILACIÓ

Depilació cera calenta Anna Armengol Estètica

Cera calenta​

La depilació amb cera calenta és, sens dubte, un dels mètodes de depilació més usats. No perquè sigui la millor, sinó perquè és la més tradicional i el resultat és pràcticament perfecte. La cera calenta és una resina fosa que empresona el pèl, sigui curt, fi, llarg o abundant i l'arrenca d’arrel. S’aplica a la pell amb l’ajuda d’una espàtula de fusta. La cera calenta és la més eficaç, perquè la calor obre els porus de la pell i el pèl surt amb més facilitat. Depilem qualsevol zona amb aquest tipus de cera, cames, braços, ingles, celles, bigoti, etc.

Depilació cera tebia o freda Anna Armengol Estètica

Cera tèbia o freda​

La depilació amb cera freda és, indicada per a persones amb problemes de circulació, varius o la pell sensible.
La cera tèbia s’obté a través de la barreja de diferents resines i és possible aplicar-la tant amb la cera roll-on o amb espàtula.
Amb aquest tipus de cera, depilem zones en concret, cames, braços i esquena.

Depilació elèctrica Anna Armengol Estètica

Depilació Elèctrica​

La depilació elèctrica es basa en la introducció d’una agulla extremadament fina per sota de la pell, que aconsegueix arribar fins al fol·licle del pèl. D’aquesta manera, s’aconsegueix aplicar una lleu corrent que destrueix i elimina l’arrel de cada un dels borrissols del nostre cos. Cal realitzar aquesta tècnica de forma individual, és a dir, aplicant el corrent pèl per pèl. El pacient precisa diverses sessions per arribar a aconseguir una depilació definitiva. L’aplicació de la depilació elèctrica sol ser idònia per a aquelles zones del cos que no siguin molt extenses, ja que és un mètode una mica dolorós. S’utilitza per a aquestes zones en què no es pot ser utilitzada la depilació làser.