FACIALS

LPG-Endermologie-Anna-Armengol-Estètica

LPG Endermologie​

Actua com un autèntic fitness per la pell. Les vàlvules motoritzades desperten la síntesi natural de les substàncies essencials per la joventut. Aquesta estimulació permet al fibroblast reactivar la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic que es troben a la nostra pell de forma natural.

Indiba Deep Beauty Facial Anna Armengol Estètica

INDIBA Deep Beauty

T’ajuda a potenciar la teva bellesa interior, millorant el funcionament cel·lular i augmentant la producció de col·lagen i elastina de qualitat, perquè la teva pell llueixi jove i saludable. INDIBA Deep Beauty actua en la millora i harmonia del rostre a més d’aconseguir l’equilibri interior.

CooLifting Anna Armengol Estètica

CooLifting

Efecte lífting immediat: allisa i il·lumina la pell, elimina les arrugues superficials i redueix les arrugues profundes.
Efecte rejoveniment durador: intensa estimulació de col·lagen, elastina, regeneració dèrmica, millora de la textura i qualitat de la pell.

Ellipse-Anna-Armengol-Estètica

Fotorejoveniment Ellipse

L'edat de la pell reflecteix l'accés d'exposició al sol i la menor producció de col·lagen. El tractament de rejoveniment cutani d'Ellipse ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós. Les taques epidèrmiqus causades pel sol contenen melanina i les vermellors difuses contenen hemoglobina. Quan reben aquesta llum s'escalfen i s'eliminen en pocs mil·lisegons, aconseguint que l'alteració epidèrmica sigui menys visible.

Higiene Facial Anna Armengol Estètica

Higienes facials

Es recomana a aquelles pells que mai no han realitzat un tractament a cabina o per a pells joves.
És ideal realitzar com a mínim dues sessions a l'any o abans de començar qualsevol tractament, ja que la pell queda neta i exfoliada, per tant, llesta per a absorbir tots els principis actius que s'apliquin sobre ella.

ESPECIFICS

COMODEX

El tractament incorpora potents ingredients actius amb les últimes novetats tecnològiques respectant la pell. Tracta la pell grassa i totes les seves imperfeccions derivades, accelerant el procés de reparació i ajudant a prevenir futurs danys.

Experiència de bellesa

Els tractaments que oferim són, D-WHITE (despigmentant, clarificant i iluminador), ARÛDE ULLS (específic per la zona ocular), Ritual Urban Primer (millora la microbiòtica), OXYGEN (per a oells asfixiades i amb signes de cansament), VITA C PURE (antioxidant per combatre els primers signes d’envelliment cutani), GENUINE CELL (millora les arrugues, l’elasticitat i la recuperació de la densitat del teixit facial), ARUDE FACIAL (anti-edat amb un autèntic efecte 3D que reafirma i allisa les arrugues amb un efecte lífting molt innovador), SKIN EXPERT (tractaments cosmecèutics amb actius purs d’alta concentració) i HYALU FEEL (hidrata, evita i perfecciona, és un producte pensat tant per ella com per ell. Línia sostenible, vegana i conscienciada amb el medi ambient.)

Concepte únic de tractaments revitalitzants i de benestar per ell i per ella.

Gaudeix dels únics tractaments cel·lulars personalitzats adaptats a l’edat fisiològica de la pell que respecten la seva identitat hormonal.
Escollint els tractaments Cellcosmet i Cellmen, estàs optant o pels tractaments més avantguardistes en revitalització cel·lular i benestar. Amb el nostre assessorament personalitzat et realitzarem el tractament adequat a la teva pell.

El ventall de tractaments revitalitzants i de benestar Cellcosmet i Cellmen, satisfarà les teves exigències més elevades, responent a totes i cada una de les teves expectatives.

Busca una solució eficaç al teu problema de bellesa?

La línia Doctor Babor està pensada per solucions específiques de la pell, que utilitza substàncies actives naturals i de gran eficàcia, mitjançant fórmules innovadores amb ingredients molt actius, Dr. Babor té la seva base en l’àrea de la cosmecèutica, la ciència al servei de la bellesa amb efectes visibles i efectius.

Els tractaments que oferim són, Biogen Cellular, Neuro Sensitive Cellular, Lifting Cellular, Refine Cellular, Hydro Cellular i Purity Cellular.

L’art de la cosmètica de precisió

Babor és una firma de cosmètica professional alemanya que prioritza la investigació cosmètica. Les seves fórmules estan basades en innovadors ingredients actius que juntament amb els tractaments a cabina s’obté uns resultats de màxima eficàcia i una experència única.

Els tractaments que oferim pertanyen a les línies Skinovage (un sistema de tractament preventiu de l’envelliment que utilitza l’AGE PREVENTING basat amb la tècnica eipigenètica), HSR (lifting i anti-aging al més alt nivell), ReVersive (cosmètica anti edat que conserva la bellesa i acaba amb les petites imperfeccions).

En el nostre centre també trobaras les línies Age Id (maquillatge professional), Cleansing (neteja única i natural), Ampoule Concentrates (vials de màxima concentració i efectes inmediats), Babor Spa (corporal), Babor Men (cosmètica per a l’home) i SeaCreation (el secret de l’eterna joventut).

Productes d’eficàcia concentrada amb l’ús d’ingredients essencials i purs

És una línia amb productes que tenen una alta concentració i s’utilitzen ingredients essencials purs, sense aromes ni colorants sintètics, amb la dosi necessària per a la pell. Així aconseguim tractar problemes cutanis diversos d’una manera més individual i especifica, obtenint resultats òptims. La professional ha de tenir uns coneixements profunds amb l’experiència recopilada amb els anys, que li permet fer un bon assessorament a les clientes.

L’art del bronzejat

És una marca pionera en fotobiologia. Les seves patents exclusives són el resultat de 40 anys d’investigació inspirat en els mecanismes de defensa naturals de la pell.

La sobreprotecció és tan perillosa com la falta de protecció. La pell s’ha d’adaptar al sol. Bronzejar sense envellir és possible. Una pell intolerant al sol també pot disfrutar d’ell. Per tant disfruta del bronzejat!