LA BELLESA TAMBÉ ÉS COSA D’HOMES

with No hi ha comentaris

Els homes també volen veure’s i sentir-se bé.

Les xifres demostren que cada vegada són més els homes interessats a sentir-se bé tant per dins com per fora. Els homes necessiten tractaments d’estètica.
Tot i que el públic dels centres d’estètica segueixen sent majoritàriament femení, el percentatge d’homes ha augmentat gairebé un 10% en els dos últims anys i la tendència sembla continuar a l’alça. Per això avui el blog va dedicat a ells.
Homes Bellesa Anna Armengol Estètica Hem de ser molt conscients de les diferències físiques i psicològiques entre homes i dones. Encara que molts tractaments de bellesa s’ofereixen també per homes, els professionals i els metges han de ser conscients de les seves necessitats individuals i adaptar-los segons el gènere i a cada necessitat personal.
El problema principal de molts centres d’estètica és que han dissenyat els seus tractaments només pensant en les necessitats de les dones i que no estan preparats per tractar els homes. Ja que no han tingut en compte que, segons un estudi el 2012, 1 de cada 10 tractaments estètics en el món va ser reservat per un home i la tendència és que les xifres segueixin pujant, de manera que hem d’estar preparats i saber exactament el que volen i el que necessiten.
A més, d’acord amb l’últim informe anual, els homes cada vegada demanen més tractaments de bellesa i estètics tradicionalment reservats a les dones, com ara manicura, pedicura o tractaments facials. I no és només perquè gastar en productes de bellesa estigui cada vegada més acceptat culturalment, sinó també perquè s’està convertint en una necessitat social. La societat actual exigeix als homes estar més preocupats pel seu aspecte físic i neteja personal, especialment als homes de negocis habituats a fer presentacions en públic, sinó també per la seva salut.
Comparteix

Leave a Reply