COM TREURE SHELLAC?

with No hi ha comentaris
Aquest estiu hem lluït manicures i pedicures perfectes, n’estic segura. És clar, que serà gràcies a les manicures shellac, les que ens duren quinze dies perfectament a les mans i fins a un mes (si ens descuidem) als peus.
És clar, que després d’aquest temps de festa i amb la tornada a la normalitat, cal retirar aquest esmalt, cosa que no és fàcil. Així, si no us ve de gust anar de nou al teu centre de bellesa habitual atenta a aquest post per aprendre a retirar-te tu mateixa el shellac.

Què necessitem?

Començarem per preparar les eines que necessitem per retirar el shellac.

Ungles Shellac Anna Armengol Estètica Post

 

  • Dissolvent amb acetona: Al mercat hi ha dissolvent amb i sense acetona, pel que en aquest cas el necessitem amb, ja que si no, no ho retirarem. L’acetona dels centres de bellesa és molt més forta que les que vam comprar a les botigues els consumidors, per aquest motiu el procés a casa porti més temps que al centre d’estètica.
  • Una llima: pot ser de gra més fi o més gruixut, depèn també del que tingueu a casa, això sí, la qual no faria servir seria la de vidre ni les metàl·liques, no donen tan bons resultats.
  • Paper d’alumini: sí, el típic de cuina que tallarem, per exemple, en trossos com de cinc per cinc centímetres, i necessitarem un tros per cada dit.
  • Cotó: També ho necessitem en trossos que no siguin molt grans, de la mida de la nostra ungla.
  • Un bastonet de taronger o empenyedor de cutícules: és millor la segona opció, que ens ajudarà a retirar millor el producte enganxat a l’ungla, amb el bastonet de taronger no servirà més que per a les

Com retirar el shellac?

Començarem llimant bé la superfície de l’ungla fins que aquesta quedi opaca. Això és per retirar la capa de top coat, de manera que tampoc és que hàgiu de llimar moltíssim, amb unes poques passades serà suficient.
A continuació, heu d’anar amarant amb ganes, sense escatimar en producte, els trossets de cotó que col·locarem sobre cada ungla. A continuació, embolicarem cada ungla amb el seu tros de cotó, una a una, amb les seccions de paper d’alumini que tenim tallades.

Ungles Shellac Anna Armengol Estètica Post

Ara toca esperar entre 15 i 20 minuts. Aquest és el punt en què radica la gran diferencia, ja que, com us comentàvem abans, l’acetona no és tan pura com la dels salons i triga més a actuar.
A continuació, retirem els papers d’alumini i els cotons i amb l’empenyedor de cutícules anem retirant el shellac que ha de sortir amb relativa facilitat.
Només ens quedaria llimar una mica per sobre i aplicar una bona hidratació, ja que, l’acetona resseca una barbaritat, us aconsello un oli especial de cutícules i una crema molt hidratant.
El que mai heu de fer

Consell:

No opteu per arrencar el shellac a pèl, és a dir, sense passar pel procés de l’acetona. Ja que l’únic que aconseguireu és destrossar-vos les ungles de forma literal. D’aquesta manera aixecant capes d’ungles que triguessin un munt a regenerar-se.
Procés ben senzill i està a l’abast de qualsevol així que us animo a fer-ho a totes a casa si no voleu anar a un centre de bellesa.
Comparteix

Leave a Reply